Om meg (betine'nanette)Om meg


Jeg er en jente på 16 år som ble født 11. mars 1995. Skulle tro jeg var magisk eller noe, for et eller annet må ha skjedd mens jeg vokste opp. Jeg ble født med blonde krøller og blå øyne. Det er altså helt motsatt av hvordan jeg ser ut nå. Da jeg fylte tre, ble øynene mine mer og mer brune, og håret mitt er snart nummeret inn til svart. Du burde også vite at jeg elsker Christina Aguilera og at rommet mitt, det vil si veggene og skapet, er fullt av små bilder av ho tett i tett!

På fritiden trener jeg, spiller gitar, synger, tegner og er sammen med venner eller kjæresten som jeg ble sammen med 22. september 2010. Jeg har spilt håndball på Skogstrand siden 1. klasse, men etter hvert skjærte alt seg. Flere og flere slutta, og jeg endte opp med å spille for 94 i ett år. I 2009 fikk vi starta opp laget igjen med noen gamle spillere, men våren 2010 slutta dem igjen. Jeg trena med 96 den perioden hvor jeg ikke hadde noe lag å spille på, men høsten 2010 begynte jeg på et nytt lag, Kråkerøy, som jeg fikk spilt på i ett år. Vi var Norges beste 95-lag og vant Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. Nå har det seg sånn at det laget OGSÅ har blitt oppløst.. Noe som betydde at jeg måtte bytte lag igjen! Denne gangen gikk jeg til Øssias 18-årslag. De er ikke et veldig godt lag, men det er utrolig herlige mennesker der og jeg trives kjempe godt! Kan hende jeg bytter til et bedre lag neste år.


Genseren <333kommentarer til "Om meg"legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits