Mattetentamen (betine'nanette)Mattetentamen


Jeg må bare fortelle dere om dagen min! DEN HAR VÆRT SÅ SINNSYKT SPENNENDE! Unnskyld caps locken. Jo, jeg har spist bolle, øvd på matte, kjøpt tyrkisk pepper, øvd på matte, sett på tv, øvd på matte, spist middag og øvd på matte :D:D:D Spennende?
Det er så sinnsykt deilig å sitte inne på rommet og øve til man blir svimmel når man reiser seg opp. Du burde prøve det! Herliiig. Nå skal jeg slutte med all den sarkasmen. Oppturen i dag er at jeg har spilt kamp mot Rælingen. Siste seriekamp og vi vant 32-18. Det som er sinnsykt trist er at det var siste seriekampen vi på Kråkerøy spilte sammen. Noen slutter og noen går over til Fredrikstad junior, så vi har ikke noe lag når serien begynner igjen i mai. Jeg som alt bytta fra Skogstrand til Kråkerøy i høst fordi vi ikke hadde noe Skogstrandlag lenger. Kjipt for å si det mildt!
Men vi skal spille Fredrikstadcup sammen og en cup i Spania i sommerferien før vi sier ha det til Kråkerøylaget kanskje for godt!

Men nå skal ikke jeg furte mer, for jeg har jo tross alt matteboka mi som oppmuntrer meg. Sjalabaaaajs! kommentarer til "Mattetentamen"legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits