Matteeksamen (betine'nanette)Matteeksamen


Det blir lite blogging om dagen og det er fordi jeg har kommet opp i matteeee!


Åååå, så blid!
Helt ærlig er jeg veldig glad for at jeg kom opp i matte. Fikk tross alt 5+ på mattetentamen! Hihi. Egentlig er det tommel ned for hele eksamen! Det er så slitsomt. Øve dagen lang hver dag, droppe trening som jeg må i morgen, ikke stikke ut med venner. Føler meg så ensom og selskapssjuk nå!!! Argh. Men i dag tar jeg meg en tur på trening med kråkerøyjentene siden jeg bare trener med de på onsdager. Må holde sammen til Fredrikstadcup så vi kan vinne hele driten som vanlig! Hehe. Og så skal vi til Spania i sommerferien! *gliiiise*

Kort fortalt om 17. mai. Jeg har ikke tid til å legge ut noen bilder før treninga, men kanskje i kveld. Hadde forresten besøk av Celso Borges og familien hannes og Cristian Gamboa og kjæresten! Utrolig kost. De er så morsomme! Det er forresten de to FFK-spillerene fra Costa Rica vet dere. Dere vet det, sant? Best for dere! Hehe, neida.

Nå må jeg fortsette med matte. Så sjalabajs bamsemumser!kommentarer til "Matteeksamen"

Synnøve Strand

18.mai.2011 kl.16:58

jeg kom opp i engelsk -.- Lykke til! :D

sv. aw, tusen takk!:)

Johanne

18.mai.2011 kl.17:03

Lykke til :-)

betinenanette

18.mai.2011 kl.17:08

takk begge to :D

Synnøve Strand

19.mai.2011 kl.13:27

sv. hihi, likte den hvite veldig godt jeg, men da jeg skulle bestille var dem blitt utsolgt for den så kjøpte heller en annen hvit jeg uansett likte bedre og den svarte med åpen rygg;) den svarte med åpenrygg er nydelig!:)

betinenanette

19.mai.2011 kl.17:44

sv: hehe, så bra ;)
sv; tusentakk!

Lykke til du også, Betine! (:


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits