6 PÅ EKSAMEN (betine'nanette)6 PÅ EKSAMEN


IIIIIKK! I går så hadde jeg eksamen i norsk. Framføringa mi følte jeg gikk kjempe bra, men etter det skulle læreren min stille meg spørsmål. Han hadde sagt at han bare skulle stille kanskje fem spørsmål og at sensoren sa at han ikke skulle stille hvis det ikke var nødvendig. Det som skjedde var jo at det nesten BARE var sensoren som spørte, og jeg ble kjempe nervøs. Han stilte sikkert 15 spørsmål og det var skikkelig vanskelig å svare på dem. Jeg følte at jeg nesten bare måtte snakke meg ut av det, men da jeg kom inn igjen til vurdering etter de hadde snakka sammen, så var det første han spurte om: "Syns du at du fikk vanskelige spørsmål eller?" og jeg bare: "Ehe! Ja!" og han bare: "Det var fordi vi syns du var flink". IIIIKK! Så han fortalte meg at det var for å få meg opp! Og så sa han etter at han hadde fortalt meg alt jeg scora mye på: "Selvfølgelig får du 6!" Da begynte jeg å gråte! Jeg klarte ikke holde tårene inne. Deretter ga læreren min meg en klem og sa at det var første 6'eren i norsken!

Q: Hvordan gikk det med deg på eksamen?kommentarer til "6 PÅ EKSAMEN"

partypikene

10.jun.2011 kl.14:45

det gikk greit.. hehe:)

Lucia Trieu

10.jun.2011 kl.14:55

SÅ FLINK DU ER!! : o

HAr ikke examen før neste år vi, gruer meg sykt til det!

xoxo Luciagirl

betinenanette

10.jun.2011 kl.14:57

takk :D
ja, tiende klasse er et slitsomt år! mest etter jul da! skriftlig eksamen i matte har jeg ikke fått svar på enda :o blir nok 4 eller 5, mens muntlig gikk jo suuupert :D

Tine

10.jun.2011 kl.15:29

Gratulerer - har ikke hatt så mange eksamener i år men fikk 5 på programfag-eksamen i interiør og utstillings design (:

betine'nanette

10.jun.2011 kl.15:50

takk :D hehe! så bra!


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits