Jeg fikk rose! (betine'nanette)Jeg fikk rose!


Som jeg har sagt, så vant vi Fredrikstad Cup. Det er jo helt sinnsykt! Det er Norges største håndballcup! Synd det ikke lenger er noe Kråkerøy 95-lag til høsten. Han som er leder for Kråkerøy kom til oss med rose på vår aller siste trening i går. Det var utrolig koselig. Ingen av laga i noen aldere har vunnet Fredrikstad Cup på 30 år eller noe sånt. Utrolig stolt! Vi fikk også en dag på pizzanini av han som vi skal ta til søndag. Så tusen takk, søte mannen!

Jeg har et par ting til jeg tenkte å nevne og. I går så hadde jeg og Eirik 9-måneders jubileum. Hihi. Jeg vil også si at til tirsdag så drar jeg til Spania med Kråkerøy. Siste cupen våres og tiden sammen. Etter det er det over :( Det blir altså null blogging mens jeg er i Spania i en uke, og pcen min skal kanskje på reparasjon mens jeg er der og trur jeg, så håper jeg får igjen den når jeg kommer hjem eller før!


Null sminke, nyvaska hår og cupcake-nattkjole. Haha!kommentarer til "Jeg fikk rose!"

* I r l i n *

24.jun.2011 kl.16:59

aaw :D så kos!

Betine Nanette

25.jun.2011 kl.00:49

Vet :D

Malin Therese

29.jun.2011 kl.14:42

koselig :) Pen uansett om du ikke har sminke du Betine ;) nesten urettferdig.. :(

betinenanette

08.jul.2011 kl.20:30

hehe! søtt, takk :D


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits