Miinto.no (betine'nanette)Miinto.no


Har du besøkt miinto.no før? Her kan du shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. De har avtaler med 150 butikker over hele landet og fører i dag 628 merker. Det er utrolig mye fint der, og er verdt å ta en titt innom. De er en av de få klesbutikkene på nett hvor du får tak i disse klærne, og du betaler også kun èn frakt selv om du handler fra flere ulike butikker på Miinto. Her kan du kjøpe klær, sko, lommebøker, vesker, belter, hatter, smykker og masse mer! Jeg har allerede funnet masse jeg vil ha, og noe av det tenkte jeg at jeg skulle dele med dere.


Se på de nydelige skoa fra Enzo Poli!! Link >HER<


Dritkul shorts fra Volcom! Link >HER<


Bukse fra Claire! Link >HER<


Skinntights fra Fairly! Link >HER<


Veske fra Moo!! Link >HER<

Jeg fant også veldig mye annet kult som jeg har sinnsykt lyst på! Burde helt klart ta en titt. Tror dere kommer til å bli forelska i noe her dere også!

- Betinekommentarer til "Miinto.no"

Anette K. Sørheim

28.sep.2011 kl.23:14

så mye fint :)

01.okt.2011 kl.17:08

sinnssykt fin blogg! du burde blogge mye mer :D har lyst til å følge med!


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits