ROSA SLØYFE (betine'nanette)ROSA SLØYFE
Som du kanskje ser har jeg lagt ut en rosa sløyfe på bloggen min for å støtte kreftforeningen. Visste du at 1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet? Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. Med din støtte blir vi enda sterkere i kampen for dem som rammes av brystkreft. For å støtte og lese mer om brystkreft, trykk på banneren min på høyre side.

Vil du ha en rosa sløyfe på din blogg for å støtte kreftforeningen? Trykk >HER<. Deretter går du helt nederst på siden og trykker på "Lag ditt eget rosa sløyfe-banner", fyller inn informasjonen og så kopierer du koden. Hvis du lurer på hvordan du legger den inn på bloggen din er det bare å spørre.kommentarer til "ROSA SLØYFE"

Ida Christine

03.okt.2011 kl.21:46

Hvordan legger jeg den inn på bloggen min? :) Fin blogg btw :)

betinenanette

05.okt.2011 kl.13:21

Gå inn på design > rediger > maler.

Deretter kan du velge hvor du vil ha den. Jeg har den under profilteksten, så hvis du vil ha det, blar du deg nedover til du ser teksten din og bare limer den inn der.

Ida Christine

05.okt.2011 kl.20:11

Takk! :) Vet du hvordan jeg får den over headeren? :)

betinenanette

05.okt.2011 kl.20:21

Er litt usikker. Men kan hende du må finne ordet "header" i "maler", og lime den inn over der.


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits