Gavekort på Nelly (betine'nanette)Gavekort på Nelly


Noen av dere vet kanskje at jeg elsker Nelly. Det fins ikke mange dager hvor jeg ikke tar en tur innom. Deretter kom denne farlige reklama på tv! "Kjøp Libresse bind og få med et gratis gavekort på Nelly.com". Jeg løp ut til mamma og bare: "MAMMAAA! KJØP BIIIND!" Ho trudde sikkert jeg var gal, men jeg ville bare ha det gavekortet. Du får forresten 100 kr i rabatt. Så jeg driver og ser litt på Nelly for å prøve å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe. Egentlig har jeg lyst til å kjøpe meg en kjole, siden jeg har utrooolig mange sko. Har to par sko som er fra Nelly også.Har du vært like kul som meg og kjøpt bind? :) Hoho!kommentarer til "Gavekort på Nelly"

hahaha, du er så søt! :L

cliisk

05.okt.2011 kl.13:43

Niice :D

betinenanette

05.okt.2011 kl.13:52

Hihi, takk :D

Keths!

05.okt.2011 kl.22:59

ja faktisk xP haahahah !! men husk at du må bruke over 500 for å få de der 100 i rabatt:P

betinenanette

05.okt.2011 kl.23:01

ja, det STÅR det! men jeg fikk det til jeg :-D kjøpte kjole til 99 kr + 39 i frakt, brukte gavekortet og betalte 38 kr :-D


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits