Trafikalt grunnkurs - "skuespill" (betine'nanette)Trafikalt grunnkurs - "skuespill"


Jeg har tatt trafikalt grunnkurs nå i høstferien. Angrer for at jeg ikke begynte i fjor. Hadde egentlig ikke lyst på scooter, men har det nå! Er så langt til skolen for meg. Tar meg en time å gå, men det var veldig uinteressant. I hvert fall, jeg hadde bursdag i mars, så hadde jeg vært smart hadde jeg hatt lappen + scooter for lenge siden. Nå har det vært sånn hurtigkurs fra mandag til torsdag. I dag var den siste dagen, og vi lærte om førstehjelp og hvordan vi skulle oppføre oss på et skadested. Alle er så stille der! Ingen tørr å svare på noe. Vi er bare ni folk og det ender med at jeg må svare, haha!

- Hvilken side av veien kjører vi på?
*Ingen sier noe...* Haha!


Dette betyr forresten at du har vikeplikt. Mihihi!
Flink jente! *Klappe meg selv på skuldra*

På slutten av kurset i dag skulle vi sette opp et skadested og alle skulle late som det faktisk skjedde en ulykke. Jeg og venninnene mine, Linh og Marthe, skulle være de skadde! Vi skulle gjøre det så realistisk som mulig! Læreren våres kjørte bilen inn i en busk. Jeg var den som hadde kjørt! Jeg hadde på beltet, hadde brekt flere ribbein og skulle være bevisst! Linh hadde ikke på beltet, blitt trøkt sammen der du skal ha beina, og var bevisstløs! Mens Marthe hadde lissom kjørt en scooter vi kræsja med og hadde på seg hjelm og var bevisstløs.

Deretter så skulle de andre komme å gjøre som vi hadde lært! Jeg skulle skrike å få de til å hjelpe meg først, når man egentlig skal hjelpe de som er bevisstløse først. Men de var flinke og gjorde som de hadde lært. Dret i meg, og hjalp de andre! Hoho! Det var moro og utrolig spennende!

Har du vært på trafikalt grunnkurs?kommentarer til "Trafikalt grunnkurs - "skuespill""

souriree - Maria

06.okt.2011 kl.22:46

nei, men jeg skal ha moped tror jeg .. når jeg bli gammel nok i hvertfall, haha

betinenanette

06.okt.2011 kl.22:48

hehe! :)

Dyne

06.okt.2011 kl.23:49

Når jeg hadde kurset, var deg meg på 15 og resten på 18+. Jeg var den eneste som svarte på ting ._.

betinenanette

06.okt.2011 kl.23:58

oj :o vi er nesten alle 16! en på 15, en på 17 og to som var der bare i dag som var noen og 20!

jesj

07.okt.2011 kl.20:41

husker jeg hadde sånn "skuespill" også! Han mannen som skulle lære oss om ting hylte skikkelig mye når vi holdt på! skummelt! :P

betinenanette

07.okt.2011 kl.22:54

haha! han mannen våres han skulle ikke hjelpe oss i det hele tatt :p han var lissom ambulansen i tlf og snakka med en av jentene på kurset :p


legg igjen en kommentar...

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits