betine'nanette -
Utøya historien til venninna mi

Venninna mi var på utøya den 22. september 2011, da det forferdelig hendte. Historien er utrolig sterk, og verdt å lese! Ho har hatt mye flaks. Ho er den eneste personen jeg har kjent hele livet, og å miste henne hadde vært forferdelig. Heldigvis klarte ho seg!Hvis du vil lese historien hennes, trykk >HER<.Trafikalt grunnkurs - "skuespill"

Jeg har tatt trafikalt grunnkurs nå i høstferien. Angrer for at jeg ikke begynte i fjor. Hadde egentlig ikke lyst på scooter, men har det nå! Er så langt til skolen for meg. Tar meg en time å gå, men det var veldig uinteressant. I hvert fall, jeg hadde bursdag i mars, så hadde jeg vært smart hadde jeg hatt lappen + scooter for lenge siden. Nå har det vært sånn hurtigkurs fra mandag til torsdag. I dag var den siste dagen, og vi lærte om førstehjelp og hvordan vi skulle oppføre oss på et skadested. Alle er så stille der! Ingen tørr å svare på noe. Vi er bare ni folk og det ender med at jeg må svare, haha!

- Hvilken side av veien kjører vi på?
*Ingen sier noe...* Haha!


Dette betyr forresten at du har vikeplikt. Mihihi!
Flink jente! *Klappe meg selv på skuldra*

På slutten av kurset i dag skulle vi sette opp et skadested og alle skulle late som det faktisk skjedde en ulykke. Jeg og venninnene mine, Linh og Marthe, skulle være de skadde! Vi skulle gjøre det så realistisk som mulig! Læreren våres kjørte bilen inn i en busk. Jeg var den som hadde kjørt! Jeg hadde på beltet, hadde brekt flere ribbein og skulle være bevisst! Linh hadde ikke på beltet, blitt trøkt sammen der du skal ha beina, og var bevisstløs! Mens Marthe hadde lissom kjørt en scooter vi kræsja med og hadde på seg hjelm og var bevisstløs.

Deretter så skulle de andre komme å gjøre som vi hadde lært! Jeg skulle skrike å få de til å hjelpe meg først, når man egentlig skal hjelpe de som er bevisstløse først. Men de var flinke og gjorde som de hadde lært. Dret i meg, og hjalp de andre! Hoho! Det var moro og utrolig spennende!

Har du vært på trafikalt grunnkurs?Meeeere bind!!!

Dere som er venn med meg på bloggen og ser denne overskriften dukke opp, tenker sikkert "WHAT?" Hoho. Men jeg har faktisk fått enda mere bind! Mihi. Les forrige innlegg >HER< hvis du ikke skjønner noooe. Man skjønner at Nelly er populært når det blir utsolgt for bind... hmmm.


It's true, i've got two! Ser ut som jeg er gal! Er ikke det assa.... ehe! Kanskje litt når jeg kan SHOPPE!!Gavekort på Nelly

Noen av dere vet kanskje at jeg elsker Nelly. Det fins ikke mange dager hvor jeg ikke tar en tur innom. Deretter kom denne farlige reklama på tv! "Kjøp Libresse bind og få med et gratis gavekort på Nelly.com". Jeg løp ut til mamma og bare: "MAMMAAA! KJØP BIIIND!" Ho trudde sikkert jeg var gal, men jeg ville bare ha det gavekortet. Du får forresten 100 kr i rabatt. Så jeg driver og ser litt på Nelly for å prøve å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe. Egentlig har jeg lyst til å kjøpe meg en kjole, siden jeg har utrooolig mange sko. Har to par sko som er fra Nelly også.Har du vært like kul som meg og kjøpt bind? :) Hoho!ROSA SLØYFESom du kanskje ser har jeg lagt ut en rosa sløyfe på bloggen min for å støtte kreftforeningen. Visste du at 1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet? Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. Med din støtte blir vi enda sterkere i kampen for dem som rammes av brystkreft. For å støtte og lese mer om brystkreft, trykk på banneren min på høyre side.

Vil du ha en rosa sløyfe på din blogg for å støtte kreftforeningen? Trykk >HER<. Deretter går du helt nederst på siden og trykker på "Lag ditt eget rosa sløyfe-banner", fyller inn informasjonen og så kopierer du koden. Hvis du lurer på hvordan du legger den inn på bloggen din er det bare å spørre.PCEN SKAL DØØØ

Nå skal pcen min dø! Hihihoho! Er så mye dritt med den nå, og har hatt den i tre år. Så jeg ville bare si at jeg ikke får blogget før jeg får en ny en. Håper det ikke tar så sinnsykt lang tid. Jeg legger med verdens søteste bilde.. Ansiktsmaske <3<3<3


Hvorfor så stiv i maska? Hihi.Jeg fikk rose!

Som jeg har sagt, så vant vi Fredrikstad Cup. Det er jo helt sinnsykt! Det er Norges største håndballcup! Synd det ikke lenger er noe Kråkerøy 95-lag til høsten. Han som er leder for Kråkerøy kom til oss med rose på vår aller siste trening i går. Det var utrolig koselig. Ingen av laga i noen aldere har vunnet Fredrikstad Cup på 30 år eller noe sånt. Utrolig stolt! Vi fikk også en dag på pizzanini av han som vi skal ta til søndag. Så tusen takk, søte mannen!

Jeg har et par ting til jeg tenkte å nevne og. I går så hadde jeg og Eirik 9-måneders jubileum. Hihi. Jeg vil også si at til tirsdag så drar jeg til Spania med Kråkerøy. Siste cupen våres og tiden sammen. Etter det er det over :( Det blir altså null blogging mens jeg er i Spania i en uke, og pcen min skal kanskje på reparasjon mens jeg er der og trur jeg, så håper jeg får igjen den når jeg kommer hjem eller før!


Null sminke, nyvaska hår og cupcake-nattkjole. Haha!Svar på spørsmålsrunden

- Hvor lenge har du vært sammen med kjæresten din?
Vi har vært sammen i 8 måneder og 4 dager.

- Hva skal du ha på deg på 17.mai? :D
Hehe, litt sent, men jeg hadde på meg en hvit topp, lyseblå høytlivsshorts med bukseseler og disse skoa:


- Hvordan skal du ha håret på 17.mai?
Jeg hadde stått i halvannen time og bølga håret! Hehe :p

- Kan du lage sminke/hårvideo?
Det får vi se på :p

- Har du noen yndlings filmer?
Jeg synes The Uninvited er veldig bra! Har vel ellers ingen spesielle, men jeg elsker skrekkfilmer.

- Hva slags musikk hører du på? - Favoritt band?
Jeg hører faktisk på det meste. Er vel kanskje mest pop, siden jeg elsker Christina Aguilera. Jeg liker Breaking Benjamin, Bullet For My valentine, Dead By April, Nickelback og The Pretty Reckless :p

- Hvordan ble du kjent med kjæresten din? / Hvordan ble dere sammen?
Vi ble kjent ganske tidlig i 8. klasse da vi begynte på samme ungdomsskole. Vi var også sammen i åttende, men etter 3 måneder gjorde jeg det slutt. Etter det gikk det et helt år uten at vi snakka sammen, men først i sommerferien til tiende begynte vi å snakke igjen. Etter hvert utover høsten fikk vi følelser for hverandre og på trinnfesten vi hadde på skolen, ble vi sammen.

Har dere hatt sex?
Det er ikke akkurat noe jeg skriver på bloggen min.

- Yndlings fag på skolen?
Hm.. Det er nok kunst og håndverk og musikk.

- Hva har du søkt på til videregående?
Jeg har søkt på både WANG og St. Olav Toppidrett, Allmenn og så Medie og kommunikasjon, men jeg vurderer å bytte rekkefølge så jeg begynner på allmenn. Det er fordi jeg har lyst til å bli veterinær eller dyrepleier, så jeg trenger mye matte og sånn.

- Skal du noe spes. i sommer?
Jeg skal på cup med laget til Spania :D Det blir nok kost! Ellers er det vel en liten tur på hytta med familien og være med kjæresten og venner.

- Hvilken skostørrelse bruker du?
Jeg bruker 36 og 37.

- Kan du legge ut bilde av yndlingsskoa dine?


- Hvilken mascara liker du best?

Helena Rubinstein

- Hvilken nettbutikk liker du best?
Jeg liker vel Nelly.com best og også The Trend Boutique.

- Hvilke klesbutikker liker du best?
Bikbok, Gina Tricot og Monki.

- Hvilke skobutikker liker du best?
Bianco og Dna.

- Har du noen gang farga håret?
Hehe, nei :p

- Hvor mange piercinger har du? Og hvor?
Jeg har en piercing i navlen og fem i øra.

- Har du lyst på flere piercinger? Og hvor? 
Jeg har veldig lyst på i tunga, men det får jeg ikke lov til og jeg er også ganske pinglete :p Er litt redd, haha! Jeg har også lyst på hoftepiercinger, men siden jeg går på håndball må jeg nok la være.

- Blir kråkerøy 95 oppløst når noen går til ballklubben?
Ja! Noen slutter og noen går til ballklubben, derfor blir vi alt for få igjen. Det er veldig trist, siden jeg endelig fant et lag jeg trives med. Både treneren og jentene. Vi trener sammen en gang i uka helt til sommerferien, fordi vi skal spille sammen i Fredrikstadcup og cupen i Spania. Etter det er det ikke mer Kråkerøy 95.

- Hvis, hvor skal du spille da?
Jeg har ikke bestemt meg enda. Jeg skal prøve å trene med Lisleby en dag tror jeg, bare for å se. Men jeg har virkelig ikke lyst til å begynne der. Ellers må det vel bli A-laget til Øssia. Jenter fra 16 til 18 år.

Hva synes du om storesøstra di?
Haha, Ina! Jeg er veldig glad i begge storesøstrene mine! Hehe :)

Hva syns du om Vetle?
Jeg regner med at det er eksen min du snakker om, siden jeg bare kjenner én Vetle. Jeg synes Vetle er kjempe kos og jeg er glad i han.

- Hva er favoritt plagget? Hvis du MÅTTE velge
 
Døh, det ANER jeg ikke!

- Hvilke 10 personer ville du hatt med på en øde øy?
Eirik, Nina, Amalie, Heidi, Martine, Amalie H, Leo, Jørgen, Vetle og Knut

 - Hva liker du best av lilla og mint grønn?
Hm. Det er jeg veldig usikker på. Er nok lilla, siden jeg har mest av det. Men hadde det stått mellom å velge en kjole i lilla og mintgrønn, hadde det nok blitt mintgrønn siden det ikke er så mye av det. 

- Flate sko eller høye hæler?
Høye hæler! Jeg elsker å gå i det, og kan ha de på i mange timer uten å få vondt. Bortsett fra hvis skoa er helt nye, da hender det jeg må ta de av.

- Hva kan du ikke gå ut av huset uten?
Jeg går ALDRI ut av huset uten mobilen! Og også sjeldent uten EOS´n min <3

- Tror du på spøkelser?
Hm.. Ja, egentlig. Gjør nok det.SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har jeg valgt å ha en spørsmålsrunde. Det er bare å stille spørsmål :) 10 ting du kanskje ikke visste

♥ Jeg elsker Christina Aguilera

♥ Jeg er 1,60 høy

♥ Jeg har alle Ghost Whisperer- og CSI-sesongene

♥ Jeg har fire chinchillaer

♥ Jeg er mørkeredd

♥ Jeg er en dyreelsker, og dreper ikke f.eks edderkopper osv

♥ Jeg elsker Final Fantasy

♥ Jeg klarer ikke dra til byen uten å komme hjem med masse klær

♥ Jeg elsker lilla

♥ Jeg har retningssans som en... pappeske
piercinger i øret

På mandag tok jeg tre nye piercinger i øret! Tok bare en til i hver øreflipp og en i ørekanten. Har alltid hatt lyst til det, men da jeg bestilte tenkte jeg ikke noe på at det kom til å gjøre vondt. Tenkte at i øret kunne vel ikke gjøre vondt, men det gjorde det. Trudde navlen skulle være verre, men det gjorde altså vondt i øret og ikke i navlen. Ehe! Det var hvert fall verdt det da. 460 kr for alle tre hulla.Q: Hva synes du?
Q: Har du noen piercinger, og hvor? Oslotur

På onsdag var vi i Oslo med klassen. Først var vi på teknisk museum, 4 timer fritid i Oslo (shopping), pizza på Egon, 1 time fritid og så hjem. Det var en utrolig koselig tur og jeg har veldig lyst til å gjøre det igjen. Jeg fikk med meg noen utrolig kule klær hjem, men 1000 kr forsvant FORT! Legger ut bilder av innkjøpet i morgen hvis jeg har tid.


Amalie, Linn, Linn, Eirik, søøøte mannen, Nina, Martine og BetineMattetentamen

Jeg må bare fortelle dere om dagen min! DEN HAR VÆRT SÅ SINNSYKT SPENNENDE! Unnskyld caps locken. Jo, jeg har spist bolle, øvd på matte, kjøpt tyrkisk pepper, øvd på matte, sett på tv, øvd på matte, spist middag og øvd på matte :D:D:D Spennende?
Det er så sinnsykt deilig å sitte inne på rommet og øve til man blir svimmel når man reiser seg opp. Du burde prøve det! Herliiig. Nå skal jeg slutte med all den sarkasmen. Oppturen i dag er at jeg har spilt kamp mot Rælingen. Siste seriekamp og vi vant 32-18. Det som er sinnsykt trist er at det var siste seriekampen vi på Kråkerøy spilte sammen. Noen slutter og noen går over til Fredrikstad junior, så vi har ikke noe lag når serien begynner igjen i mai. Jeg som alt bytta fra Skogstrand til Kråkerøy i høst fordi vi ikke hadde noe Skogstrandlag lenger. Kjipt for å si det mildt!
Men vi skal spille Fredrikstadcup sammen og en cup i Spania i sommerferien før vi sier ha det til Kråkerøylaget kanskje for godt!

Men nå skal ikke jeg furte mer, for jeg har jo tross alt matteboka mi som oppmuntrer meg. Sjalabaaaajs! Kvernhuset mot rus

I går var jeg på konsert på skolen. Vi hadde en innsamlingskonsert hvor vi samlet inn penger til ungdommer som sliter med rusproblemer i Fredrikstad. Det var utrolig mange flinke folk, og jeg tror nok de som hadde ansvaret for konsert fikk samlet inn en del penger. Ble overraska over at det var så mye forskjellig som ble gjort. Tenkte det nesten bare ble synging. Men det var noen som dansa, spilte fele, tverrfløyte, piano og gitar. Det var også bandet til kjæresten min som spilte og et annet band. Så det ble også spilt trommer og bass.
Utrolig kos kveld.

 

 Top Model og tentamen

Nå har jeg kommet hjem fra trening, og pappa fortalte meg at han og søstra mi fant en nakenhund. Hunden var helt alene midt ute på veien, så alle bilene måtte stoppe for å ikke kjøre på den. Vi har ringt politiet, men det er ingen som har meldt den savnet enda.
Nå sitter jeg og ser på Top Model, før jeg må fortsette å øve til nynorsktentamen. Blæ!


Mine favoritter er Claudia, Katarina og Maiken

Q: Ser du på Top Model? Hvem er din favoritt?

 Kontakt

Hvis du har noen spørsmål, eller for eksempel noen forslag til hva jeg skal blogge mer om eller begynne å blogge om, kan du sende meg en mail til betinenanette.blogg@live.no. Mailen er også for sponsorer. Bursdag

På fredag feira jeg og Eirik bursdag sammen hjemme hos meg. Dessverre kunne ikke Martine, Ole og Amalie komme, men vi ble 11 stk. Jeg ble skikkelig overraska da jeg åpna døra og Leo stod der i onepiece og Knut i badeshorts med "Gratulerer med dagen <3" på magen. HAHA! Og av dem fikk jeg og Eirik TO HUNDRE ENKRONINGER hver! Spesielt...
Vi spiste pizza og så på både Despicable me og Paranormal Activity 2. Skrekkfilmen var veldig kjedelig i førsten, helt til søstra mi og kjæresten hennes kom hjem og skremte oss ved å banke på vinduet en halv meter i fra oss! Selvfølgelig ble jeg dritredd og skrek, og var skikkelig skvetten resten av filmen. Etter bursdagen var det deilig å sove samme Eirik, så jeg ikke ble redd :D

Q: Har du sett noen av filmene? Hva synes du? Dommer

Torsdag den 24. var jeg på 3-timers dommerkurs hvor jeg fikk 80 sider å lese på til i dag. I går feira jeg og Eirik bursdag sammen hos meg, så det ble ikke mye tid til lesing, men det gikk bra å dømme. Det er spennende å se håndballkamper fra forskjellige sider. Jeg burde tenke meg om neste gang jeg klager på en dommer. Haha! Jeg fikk tilsnakk én gang, men det var kamp nr. 3, så jeg brydde meg ikke no om det. Uansett snakka jeg til han og han skjønte da at jeg hadde dømt riktig.


Bildene fra bursdagen i går kommer i kveld, siden nå skal jeg på Chang Cheng med mamma, pappa, Annika, Alexander, Ina, Svend og Eirik! Hihi!
Snakkeeees!

Q: Har du noen gang dømt en kamp eller klaga på en dommer?WANG Toppidrett

I dag har jeg vært i Mossehallen på opptaksprøve for WANG Toppidrett. Treninga varte fra 9 til 11, men jeg kom dit kl 8, fordi det var den eneste måten jeg kunne bli kjørt av mamma på. Det var en veldig bra og nyttig trening, og veldig gode spillere. Jeg har veldig lyst til å komme inn, men er ikke så sikker på at jeg gjør det for å si det sånn. Det er 23 søkere og 13 får plass, om ikke fler hvis dem får lov til å ta inn fler. Da treninga var ferdig satt jeg på med Vilde på laget hjem og kom hjem kl 12.Q: Har du eller kjenner du noen som har søkt på WANG?Håndballturneringa i bilder

Her kommer bildene:


Lagbildet

Om meg

Jeg er en jente på 16 år som ble født 11. mars 1995. Skulle tro jeg var magisk eller noe, for et eller annet må ha skjedd mens jeg vokste opp. Jeg ble født med blonde krøller og blå øyne. Det er altså helt motsatt av hvordan jeg ser ut nå. Da jeg fylte tre, ble øynene mine mer og mer brune, og håret mitt er snart nummeret inn til svart. Du burde også vite at jeg elsker Christina Aguilera og at rommet mitt, det vil si veggene og skapet, er fullt av små bilder av ho tett i tett!

På fritiden trener jeg, spiller gitar, synger, tegner og er sammen med venner eller kjæresten som jeg ble sammen med 22. september 2010. Jeg har spilt håndball på Skogstrand siden 1. klasse, men etter hvert skjærte alt seg. Flere og flere slutta, og jeg endte opp med å spille for 94 i ett år. I 2009 fikk vi starta opp laget igjen med noen gamle spillere, men våren 2010 slutta dem igjen. Jeg trena med 96 den perioden hvor jeg ikke hadde noe lag å spille på, men høsten 2010 begynte jeg på et nytt lag, Kråkerøy, som jeg fikk spilt på i ett år. Vi var Norges beste 95-lag og vant Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. Nå har det seg sånn at det laget OGSÅ har blitt oppløst.. Noe som betydde at jeg måtte bytte lag igjen! Denne gangen gikk jeg til Øssias 18-årslag. De er ikke et veldig godt lag, men det er utrolig herlige mennesker der og jeg trives kjempe godt! Kan hende jeg bytter til et bedre lag neste år.


Genseren <333Håndballturnering

I dag har jeg vært på håndballturnering med skolelaget. Hadde vært deilig å ha en sånn dag oftere. Vi skulle spille to kamper mot Kråkerøy og to mot Hvaler, og det laget som vant pulja skulle gå til semifinalen. Kråkerøy er det laget jeg spiller på til vanlig, så jeg visste at vi kom til å tape en del! Vi vant en og fikk en uavgjort mot Hvaler, og to tap mot Kråkerøy. Da vi var ferdige og selvfølgelig ikke hadde gått videre, tok jeg, Madelen, Frida og Linn Beate bussen til byen, og jeg videre med neste buss. Kom hjem 12.30 og da satt jeg ute samme naboen og tanta mi i sola :D
Det kommer nok noen bilder fra turneringa i kveld, hvis jeg får dem av Marte.
Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits