betine'nanette -
Kjæresten min har blitt 16!

I går, lørdag, hadde kjæresten min bursdag! Hihi. På fredag så overnatta han hos meg, og vi så på film. Da klokka ble 00.00 gikk jeg og henta gaver til han. Av meg fikk han et smykke med gravert inn navnet hannes og av foreldrene mine fikk han en t-skjorte som ehe... JEG hadde valgt ut! Etter hvert når filmen var ferdig, la vi oss. Klokka fem på dagen på lørdag så ble jeg med han hjem til morra hannes og spiste mat, is og kaker. Han hadde også besøk av noen fra familien. Besteforeldra og så trur jeg det var det ene søskenbarnet hannes på 5 år. Etter det gikk vi hjem til faren hannes og så på film, og ved elleve tida ble jeg henta.


Vi har forresten vært sammen i 8 måneder i dag. Mihihihi

 Bursdagen til Jørgen

I går var jeg i bursdag til en som heter Jørgen. Det er egentlig ikke så mye å fortelle. Bursdagen varte i 6 timer og det var utrolig koselig. Med engang vi kom spilte vi faktisk Rock Band og så ble det pizza. Det ble egentlig ikke så mye dansing denne gangen. Vi lo og hadde det morro, og kl 22 satt vi på The Host. En film jeg synes var dårlig. Bare koreanere...


Kjæresteparet - Jørgen og Amalie


Søte Amalie! Haha


Nina og Martine


Kjæresteparet - Ole og Martine


Leo og Nina. Hahaha


Vakkert.


Vakre gutten min ♥♥Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits