betine'nanette -
Harry Potter

På onsdag var det jo premiera på den siste Harry Potter filmen. Jeg og kjæresten spiste først middag på Chang Cheng, før vi gikk videre til kinoen. Romantisk ikke sant? Hihi. 22.00 begynte filmen. Utrolig trist at det var den siste. Har jo oppvokst med Harry Potter. Jeg synes filmen var veldig bra. Etter filmen sov kjæresten min over hos meg! Utrolig kos dag!Har du sett filmen? Hva synes du?Kinodate med kjæresten

I går dro jeg og kjæresten min på kino på On Stranger Tides. Vi hadde maraton hele helga hvor vi så de tre andre filmene. On Stranger Tides var utrolig bra, akkurat som alle de andre Pirates of the Caribbean filmene. Jack Sparrow er så genial! Haha. Han har så bra kommentarer og Johnny Depp er jo en superflink skuespiller! De som ikke har sett filmene burde hvert fall se dem.

Q: Har du sett filmene? I LOVE CSI

Nå ligger jeg i senga og ser på CSI og spiser kjeks. Hoho. Jeg virkelig elsker den serien! Vi har alle sesongene av både CSI Las Vegas, New York OG Miami! Jeg har ikke sett ferdig alle sesongene enda, så jeg holder på. Hihi. Greg Sanders ble nettopp nesten banka i hjel av en hel gjeng! Selv om jeg elsker CSI, så er favoritt serien min Ghost Whisperer. Jeg har nesten alle sesongene der også, men jeg mangler den helt siste.Husk spørsmålsrunden! Det er bare å stille spørsmål. Er ikke så lenge til jeg skal svare! Hvis du har noen, kan du stille dem HER

Q: Hva er favoritt serien din?
Q: Har du noen sesonger?Filmkvelder

I går var kjæresten min her. Vi spiste grillmat, bada i stampen og så på Splice, og så sov han over. Mens i dag har Heidi vært her og vi har sett på the Runaways. Veldig bra egentlig.Q: Sett filmene? Hva synes du?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits