betine'nanette -
Kamp og mørkekjøring

Nå sitter jeg på skolen. Saiiiiko trøtt i dag! Har hatt engelsk og nå har jeg snart fransk. Etter skolen skal jeg rett hjem, spise og dra på kamp for å spille mot Lisleby. Rekker bare å spille første omgang. Når den er ferdig skal jeg kjappe meg i dusjen i hallen, skifte og dra rett til Hvaler trafikkskole for å ha mørkekjøring.


Camilla Herrem

Hva skal du i dag?Kamp mot Skogstrand

Blir nok ikke mere blogging i dag. Sitter på skolen og venter på at den skal begynne 09.10! Jeg slutter 15.20 og da går jeg rett til kjæresten for å være et par timer hos han, siden søstra hannes har bursdag. Deretter kommer mamma og henter meg sånn at jeg rekker å være i Kongstenhallen kl. 18! Blir utrolig rart å spille mot Skogstrand. Det var det laget jeg gikk på fra 1-9. klasse. Bare jeg har spilt på 16 og 17-årslaget til Skogstrand, men siden jeg nå går på 18-årslaget til øssia skal vi jo spille mot 18-årslaget til Skogstrand! De er sinnsykt gode, og vi er sinnsykt... ikke så gode! Så det her blir gøy!

Ønsk meg lykke til! Haha!Hjemme fra Barcelona

Jeg har altså vært i Barcelona i en uke sammen med laget. Jeg har hatt en kjempe fin tur, og dette er den siste cupen! Nå er det over.. Ingen flere kamper, treninger eller cuper. Utrolig trist! Her kommer noen bilder fra turen.

VI VANT FREDRIKSTAD CUP 2011!!!

HERREGUUUUD, SÅ DEILIG! Vi vant faktisk Fredrikstad Cup! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Hele laget begynte å gråte både i semi og i finalen. Fikk Oppsal i finalen som slo oss med mange mål i Petter Wessel Cup i vinter. Husker at de leda 7-0.
Helt på slutten i semifinalen fikk vi TRE utvist! TREEEE! Men likevel klarte vi å få det til å bli 15-15! Deretter hadde vi straffekonk. Begge laga fikk tre straffer hver, og alle scora. Så vi fikk en straffe til hver. Vi scora og keeperen våres redda! Emilie, keeperen våres, har spilt så SINNSYKT bra de siste kampene. Ho ble også kåra til finalens beste spiller som var så sinnsykt fortjent da ho redda nesten alle skudda! Unnskyld for store bokstaver, haha! JEG ER SÅ GLAAAAAAD!!!!

Kråkerøy - Vestli                            22 - 11

Kråkerøy - Vestby                          25 - 8

Kråkerøy - Hønefoss                     14 - 12

Kråkerøy - Høybråten/Stovner     13 - 8 

Kråkerøy - Lillehammer                11 - 10

Kråkerøy - Nit-Hak                         19 - 18

Kråkerøy - Oppsal                          10 - 9


Vi måtte faktisk spille kampen i går mot Hønefoss på KUNSTGRESS


Det ble sinnsykt mange tårer da vi vant semifinalen mot Nitak!


Deilig med pokal!


VINNERE AV NORGES STØRSTE HÅNDBALLCUP!


Helt klart banens beste!


Håndball er livet!A-sluttspill !!!!!!!!

Vi har spilt tre kamper i Fredrikstad cup og vunnet alle :D Som jeg sa tidligere, så hadde Hvaler trukket seg, så alle fikk den seieren. Derfor vant vi pulja og er i a-sluttspillet! Vi hadde kommet i a-sluttspillet selv om vi hadde tapa kampen vi hadde i dag kl 08.30, men siden vi vant så spiller vi mot det dårligste laget i en annen pulje!

Kråkerøy - Vestli             22   -   11

Kråkerøy - Vestby           25   -    8

Kråkerøy - Hønefoss      14   -   12

 22-11 seier!

Som mange vet, så er det Fredrikstadcup nå. Så i går spilte vi kamp mot Vestli og vant 22-11! Hvaler har trukket seg, så alle laga får den seieren mot dem. Nå skal jeg skifte for å spille kamp mot VestBY! BYYY! Kampen begynner 18.45, så vi må møte opp en time før.

Sjalabajs småtroll! Q: Spiller du i Fredrikstadcup? Med hvilken klubb og hvordan har det gått med dere?

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits