betine'nanette -
Er med i en konkurranse

Jeg har blitt med i en konkurranse hvor du kan vinne to julegaver! Vil du være med trykk >HER<.
Er med i enda en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse hos jesj.blogg.no. Link til konkurransen finner du >HER<.

Er med i en konkurranse

Jeg har blitt med i en konkurranse hos ajc.blogg.no. Link >HER<. I konkurransen kan man vinne blant annet solkort. Link direkte til konkurransen >HER<.

Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse hos chigg.blogg.no. Hvis du vil delta du og, trykk >HER<. Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne et sminkesett og et gavekort på 300 kroner på Bik Bok. For å delta, trykk HER. Helene og Espen eier denne bloggen og de er veldig flinke til å blogge. De har mange lesere og blogger om ting jeg og mange andre interesserer oss for!

 VINN HÅRPRODUKTER FOR OVER 2000 KRONER

Bli med HER

Odense konkurranse

Det er mange som kjenner familien våres som de-som-alltid-vinner-familien. Vi har blant annet vunnet bil, macbook air, videokamera, flere reiser og reisegavekort, mobiler, utrolig mange digital kameraer, penger og mye annet. Vi har til og med vunnet en privatkokk! Har ikke brukt det enda. Haha! Men det kan komme en kokk hjem til oss å grille til tolv personer! Mange spør om hvordan vi vinner, og grunnen er at mamma elsker å ta bilder. Derfor sender ho inn bilder til alle mulige konkurranser. Ho må selvfølgelig ha noen pene modeller. Hoho! Og det er meg og pappa!! I dag skulle jeg og mamma være med på en konkurranse. Den gikk ut på å ta bilde av ditt påskeegg med Odense-marsipan. Vi lagde altså en buss. Hihi! Og sånn ble resultatet:Q: Hva synes du?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits