betine'nanette -
Innkjøp 30. mai

I går var jeg i byen samme kjæresten min for å kjøpe klær til han. Han hadde fått 800 kroner av faren sin til å kjøpe noen t-skjorter og sånn. Han brukte forresten 1100 kroner. Jeg dro dit en time før han for å titte litt. Jeg sa at jeg ikke hadde penger å kunne kjøpe noe. Men jeg må jo alltid ha noe! Så jeg brukte 600!


Shorts 99,- // Bikbok


Shorts 199,- // Carlings


Kjole 199,- // Gina Tricot
Tre topper 99,- // Carlings

Q: Hva synes du om innkjøpet?Innkjøp 27.05.2011

Waaay! På onsdag så begynte salget på IsaDora neglelakker. De er favorittene mine! Jeg elsker kosten fordi den er bred, så det er mye lettere å ta på lakken, og de har kjempe fine farger. De varer også lenger og tørker fort. Elsker dem! Det koster egentlig 89 kroner per neglelakk, men fra onsdag til fredag var det 50%. Søstra mi jobber også på Lindex der man kan få kjøpt de, så jeg fikk enda mer prosent i tillegg. De to til venstre er forresten til fransk manikyr!


Neglelakker 110,- [før: 356,-] // LindexSvar på spørsmålsrunden

- Hvor lenge har du vært sammen med kjæresten din?
Vi har vært sammen i 8 måneder og 4 dager.

- Hva skal du ha på deg på 17.mai? :D
Hehe, litt sent, men jeg hadde på meg en hvit topp, lyseblå høytlivsshorts med bukseseler og disse skoa:


- Hvordan skal du ha håret på 17.mai?
Jeg hadde stått i halvannen time og bølga håret! Hehe :p

- Kan du lage sminke/hårvideo?
Det får vi se på :p

- Har du noen yndlings filmer?
Jeg synes The Uninvited er veldig bra! Har vel ellers ingen spesielle, men jeg elsker skrekkfilmer.

- Hva slags musikk hører du på? - Favoritt band?
Jeg hører faktisk på det meste. Er vel kanskje mest pop, siden jeg elsker Christina Aguilera. Jeg liker Breaking Benjamin, Bullet For My valentine, Dead By April, Nickelback og The Pretty Reckless :p

- Hvordan ble du kjent med kjæresten din? / Hvordan ble dere sammen?
Vi ble kjent ganske tidlig i 8. klasse da vi begynte på samme ungdomsskole. Vi var også sammen i åttende, men etter 3 måneder gjorde jeg det slutt. Etter det gikk det et helt år uten at vi snakka sammen, men først i sommerferien til tiende begynte vi å snakke igjen. Etter hvert utover høsten fikk vi følelser for hverandre og på trinnfesten vi hadde på skolen, ble vi sammen.

Har dere hatt sex?
Det er ikke akkurat noe jeg skriver på bloggen min.

- Yndlings fag på skolen?
Hm.. Det er nok kunst og håndverk og musikk.

- Hva har du søkt på til videregående?
Jeg har søkt på både WANG og St. Olav Toppidrett, Allmenn og så Medie og kommunikasjon, men jeg vurderer å bytte rekkefølge så jeg begynner på allmenn. Det er fordi jeg har lyst til å bli veterinær eller dyrepleier, så jeg trenger mye matte og sånn.

- Skal du noe spes. i sommer?
Jeg skal på cup med laget til Spania :D Det blir nok kost! Ellers er det vel en liten tur på hytta med familien og være med kjæresten og venner.

- Hvilken skostørrelse bruker du?
Jeg bruker 36 og 37.

- Kan du legge ut bilde av yndlingsskoa dine?


- Hvilken mascara liker du best?

Helena Rubinstein

- Hvilken nettbutikk liker du best?
Jeg liker vel Nelly.com best og også The Trend Boutique.

- Hvilke klesbutikker liker du best?
Bikbok, Gina Tricot og Monki.

- Hvilke skobutikker liker du best?
Bianco og Dna.

- Har du noen gang farga håret?
Hehe, nei :p

- Hvor mange piercinger har du? Og hvor?
Jeg har en piercing i navlen og fem i øra.

- Har du lyst på flere piercinger? Og hvor? 
Jeg har veldig lyst på i tunga, men det får jeg ikke lov til og jeg er også ganske pinglete :p Er litt redd, haha! Jeg har også lyst på hoftepiercinger, men siden jeg går på håndball må jeg nok la være.

- Blir kråkerøy 95 oppløst når noen går til ballklubben?
Ja! Noen slutter og noen går til ballklubben, derfor blir vi alt for få igjen. Det er veldig trist, siden jeg endelig fant et lag jeg trives med. Både treneren og jentene. Vi trener sammen en gang i uka helt til sommerferien, fordi vi skal spille sammen i Fredrikstadcup og cupen i Spania. Etter det er det ikke mer Kråkerøy 95.

- Hvis, hvor skal du spille da?
Jeg har ikke bestemt meg enda. Jeg skal prøve å trene med Lisleby en dag tror jeg, bare for å se. Men jeg har virkelig ikke lyst til å begynne der. Ellers må det vel bli A-laget til Øssia. Jenter fra 16 til 18 år.

Hva synes du om storesøstra di?
Haha, Ina! Jeg er veldig glad i begge storesøstrene mine! Hehe :)

Hva syns du om Vetle?
Jeg regner med at det er eksen min du snakker om, siden jeg bare kjenner én Vetle. Jeg synes Vetle er kjempe kos og jeg er glad i han.

- Hva er favoritt plagget? Hvis du MÅTTE velge
 
Døh, det ANER jeg ikke!

- Hvilke 10 personer ville du hatt med på en øde øy?
Eirik, Nina, Amalie, Heidi, Martine, Amalie H, Leo, Jørgen, Vetle og Knut

 - Hva liker du best av lilla og mint grønn?
Hm. Det er jeg veldig usikker på. Er nok lilla, siden jeg har mest av det. Men hadde det stått mellom å velge en kjole i lilla og mintgrønn, hadde det nok blitt mintgrønn siden det ikke er så mye av det. 

- Flate sko eller høye hæler?
Høye hæler! Jeg elsker å gå i det, og kan ha de på i mange timer uten å få vondt. Bortsett fra hvis skoa er helt nye, da hender det jeg må ta de av.

- Hva kan du ikke gå ut av huset uten?
Jeg går ALDRI ut av huset uten mobilen! Og også sjeldent uten EOS´n min <3

- Tror du på spøkelser?
Hm.. Ja, egentlig. Gjør nok det.Kjolen min

I kunst og håndverken på skolen har vi hatt et prosjekt der vi skulle lage en ting. Jeg har altså laga en kjole og jeg fikk 5 på den i dag.

Q: Hva synes du om kjolen?

 Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne et sminkesett og et gavekort på 300 kroner på Bik Bok. For å delta, trykk HER. Helene og Espen eier denne bloggen og de er veldig flinke til å blogge. De har mange lesere og blogger om ting jeg og mange andre interesserer oss for!

 Tegning - Lady Gaga

I går kveld satt jeg og tegna. Følte det var veldig lenge siden, så jeg trengte å tegne litt. Hihi!


22. mai 2011


Q: Hva synes du?I LOVE CSI

Nå ligger jeg i senga og ser på CSI og spiser kjeks. Hoho. Jeg virkelig elsker den serien! Vi har alle sesongene av både CSI Las Vegas, New York OG Miami! Jeg har ikke sett ferdig alle sesongene enda, så jeg holder på. Hihi. Greg Sanders ble nettopp nesten banka i hjel av en hel gjeng! Selv om jeg elsker CSI, så er favoritt serien min Ghost Whisperer. Jeg har nesten alle sesongene der også, men jeg mangler den helt siste.Husk spørsmålsrunden! Det er bare å stille spørsmål. Er ikke så lenge til jeg skal svare! Hvis du har noen, kan du stille dem HER

Q: Hva er favoritt serien din?
Q: Har du noen sesonger?Kjæresten min har blitt 16!

I går, lørdag, hadde kjæresten min bursdag! Hihi. På fredag så overnatta han hos meg, og vi så på film. Da klokka ble 00.00 gikk jeg og henta gaver til han. Av meg fikk han et smykke med gravert inn navnet hannes og av foreldrene mine fikk han en t-skjorte som ehe... JEG hadde valgt ut! Etter hvert når filmen var ferdig, la vi oss. Klokka fem på dagen på lørdag så ble jeg med han hjem til morra hannes og spiste mat, is og kaker. Han hadde også besøk av noen fra familien. Besteforeldra og så trur jeg det var det ene søskenbarnet hannes på 5 år. Etter det gikk vi hjem til faren hannes og så på film, og ved elleve tida ble jeg henta.


Vi har forresten vært sammen i 8 måneder i dag. Mihihihi

 Gitarfreaaak og dilla på lilla!

Jeg har så lyst til å få meg en LILLA gitar. Det er så kult. Jeg fant først en som var driiitkul og jeg tenkte bare WOW! Så la jeg merke til prisen da.. Ehe! And I was like: BLÆÆ! Jeg sier veldig mye blæ.. Hm.. Uansett. Jeg fant også en annen som ikke hadde gæren pris! Selv om dere kanskje ikke er så gitarfreak som meg, tenkte jeg å vise dere.


2500,-


500,-


Q: Hva synes du?
Q: Spiller du gitar?Matteeksamen

Det blir lite blogging om dagen og det er fordi jeg har kommet opp i matteeee!


Åååå, så blid!
Helt ærlig er jeg veldig glad for at jeg kom opp i matte. Fikk tross alt 5+ på mattetentamen! Hihi. Egentlig er det tommel ned for hele eksamen! Det er så slitsomt. Øve dagen lang hver dag, droppe trening som jeg må i morgen, ikke stikke ut med venner. Føler meg så ensom og selskapssjuk nå!!! Argh. Men i dag tar jeg meg en tur på trening med kråkerøyjentene siden jeg bare trener med de på onsdager. Må holde sammen til Fredrikstadcup så vi kan vinne hele driten som vanlig! Hehe. Og så skal vi til Spania i sommerferien! *gliiiise*

Kort fortalt om 17. mai. Jeg har ikke tid til å legge ut noen bilder før treninga, men kanskje i kveld. Hadde forresten besøk av Celso Borges og familien hannes og Cristian Gamboa og kjæresten! Utrolig kost. De er så morsomme! Det er forresten de to FFK-spillerene fra Costa Rica vet dere. Dere vet det, sant? Best for dere! Hehe, neida.

Nå må jeg fortsette med matte. Så sjalabajs bamsemumser!Bursdagen til Jørgen

I går var jeg i bursdag til en som heter Jørgen. Det er egentlig ikke så mye å fortelle. Bursdagen varte i 6 timer og det var utrolig koselig. Med engang vi kom spilte vi faktisk Rock Band og så ble det pizza. Det ble egentlig ikke så mye dansing denne gangen. Vi lo og hadde det morro, og kl 22 satt vi på The Host. En film jeg synes var dårlig. Bare koreanere...


Kjæresteparet - Jørgen og Amalie


Søte Amalie! Haha


Nina og Martine


Kjæresteparet - Ole og Martine


Leo og Nina. Hahaha


Vakkert.


Vakre gutten min ♥♥

Innkjøp 12.05.11

På torsdag så var det lang-dag og masse salg! Så da dro jeg til byen med kjæresten for å kjøpe meg et par gladiator sandaler som jeg hadde sett på. Så fant jeg et par sko til som jeg har sett på Bianco til 1000 kr, og de var satt ned til 400! Så da måtte jeg ha de og :)


Sko med kilehæl 399,- // dna


Gladiator sandaler 399,- // dna

 SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har jeg valgt å ha en spørsmålsrunde. Det er bare å stille spørsmål :) 10 ting du kanskje ikke visste

♥ Jeg elsker Christina Aguilera

♥ Jeg er 1,60 høy

♥ Jeg har alle Ghost Whisperer- og CSI-sesongene

♥ Jeg har fire chinchillaer

♥ Jeg er mørkeredd

♥ Jeg er en dyreelsker, og dreper ikke f.eks edderkopper osv

♥ Jeg elsker Final Fantasy

♥ Jeg klarer ikke dra til byen uten å komme hjem med masse klær

♥ Jeg elsker lilla

♥ Jeg har retningssans som en... pappeske
Sminka mi osv


Sminkepungen min // Bikbok


Parfyme // Lacoste Touch of Pink


Christina Aguilera parfymene // Christina Aguilera, Inspire, By Night, Royal Desire


Mascara // Volume Million Lashes, Helena Rubinstein


Lipgloss // Dior


Foundation // Max Factor


Favoritt øyenskyggen // Max Factor


Brune øyenskygger // Sans Soucis

 
 
Make-up kit // Fra strawberrynet.com


Hårskum // Proffs


Hårspray // Got2b


Favoritt hårspray // REF

Jeg pleier også å bruke eyeliner, men det har jeg ikke bilde av siden jeg ikke fant den for øyeblikket. Dette er altså det jeg bruker mest|, men de som kjenner meg vet at jeg sjeldent bruker brunkrem. Jeg bruker som regel dette hvis jeg skal på fest eller i bursdag eller noe sånt, mens på skolen bruker jeg bare mascara og noen ganger øyenskygge. Jeg er nok mere opptatt av klær pg hår, enn jeg er av sminke.

Q: Noe av dette du bruker?
Q: Har du et innlegg over sminke du bruker? Hvis du har, hva er linken?My inspiration wall 2

Jeg har satt på mye mer nå. Selv om det er vanlig å ha en vegg, har jeg det altså på innsiden av skapdørene. På utsiden har jeg fullt av små bilder av Christina Aguilera, siden jeg er en stor fan av ho.Q: Har du en inspiration wall?

 NYTT DESIGN

Hva synes du om det nye designet? Er ikke helt ferdig, men har ikke mer tid nå. Det ble noe tull med kategoriene og det på høyre siden. Noen som vet hvordan jeg ordner det? Eller har en kode som setter det i en boks eller noe?SOOOOOOOOOOOL

Nå ligger jeg ute på verandaen og soler meg! Utrolig deilig. Jeg bruker også min fantastiske solkrem. Anbefaler den! Utrolig bra og lukter sykt godt. Synd jeg aldri har sett den her i Norge, men kjøper ny hver gang jeg er ute og reiser. Den har solfaktor 4, så du burde absolutt bruke en annen solkrem i førsten, men denne her hjelper deg også med å bli brun.

VINN HÅRPRODUKTER FOR OVER 2000 KRONER

Bli med HER

Konfirmasjon

I dag var jeg i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt. Det var utrolig kost! Det var også første gangen kjæresten min møtte tantene og onklene mine. Ehe!


Meg og konfirmanten


Meg og mitt lille søskenbarn


Meg og kjæresten min

Q: Har du vært i eller hatt konfirmasjon i år?

 Innkjøp fra byen


Topp 29,- // Bikbok


Shorts 249,- // Gina Tricot


Armbånd 129,- // Gina Tricotpiercinger i øret

På mandag tok jeg tre nye piercinger i øret! Tok bare en til i hver øreflipp og en i ørekanten. Har alltid hatt lyst til det, men da jeg bestilte tenkte jeg ikke noe på at det kom til å gjøre vondt. Tenkte at i øret kunne vel ikke gjøre vondt, men det gjorde det. Trudde navlen skulle være verre, men det gjorde altså vondt i øret og ikke i navlen. Ehe! Det var hvert fall verdt det da. 460 kr for alle tre hulla.Q: Hva synes du?
Q: Har du noen piercinger, og hvor? My inspiration Wall

Da har jeg begynt på min inspiration wall! Kommer mer etter hvert, så da kommer det nok kanskje noen flere bilder om hvordan den blir.Q: Hva synes du?
Q: Har du en inspiration wall? 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits