betine'nanette -
Jeg fikk rose!

Som jeg har sagt, så vant vi Fredrikstad Cup. Det er jo helt sinnsykt! Det er Norges største håndballcup! Synd det ikke lenger er noe Kråkerøy 95-lag til høsten. Han som er leder for Kråkerøy kom til oss med rose på vår aller siste trening i går. Det var utrolig koselig. Ingen av laga i noen aldere har vunnet Fredrikstad Cup på 30 år eller noe sånt. Utrolig stolt! Vi fikk også en dag på pizzanini av han som vi skal ta til søndag. Så tusen takk, søte mannen!

Jeg har et par ting til jeg tenkte å nevne og. I går så hadde jeg og Eirik 9-måneders jubileum. Hihi. Jeg vil også si at til tirsdag så drar jeg til Spania med Kråkerøy. Siste cupen våres og tiden sammen. Etter det er det over :( Det blir altså null blogging mens jeg er i Spania i en uke, og pcen min skal kanskje på reparasjon mens jeg er der og trur jeg, så håper jeg får igjen den når jeg kommer hjem eller før!


Null sminke, nyvaska hår og cupcake-nattkjole. Haha!2 for 1 på Bianco

Jeg ELSKER Bianco! De har så sinnsykt mange fine sko, og så er det jo billig! Koster rundt 450 i stedet for 800 som er vanlig på Dna lissom! I går var det 2 for 1, så jeg måtte bare dra dit. Kjæresten min var med stakkars, og jeg brukte jo så lang tid på å bestemme meg! Men til slutt ble det disse:


450 kr


400 kr
Disse fikk jeg gratis, så betalte bare 450 kr for begge!

Q: Hva synes du om skoa?NYTT SØSKENBARN!

I går dro jeg på sykehuset for å se på mitt to dager gamle søskenbarn. Ho var så utrolig søt! Hihi. Vi var også i byen for å kjøpe babyklær. Jeg og søstra mi klarte ikke bestemme oss for hva vi ville ha, så mamma kjøpte alt vi fant. Haha!


Body / 69,50 kr / Lindex
Lue / 59, 50 kr / Lindex


Tights / 129 kr / LindexKjole / Før: 99 kr Nå: 79 kr / Lindex


Kjole / Før: 99 kr Nå: 30 kr / LindexBody / 99 kr / Lindex


Kjole / 79,50 kr / Lindex

 Ny sponsor

I dag registrerte jeg meg hos sponsetblogg. De gjør at du lettere kan få sponsorer på bloggen din. De har allerede gitt meg to sponsorer og jeg venter i spenning på flere oppdrag. Dette er en veldig lettvindt måte å skaffe sponsorer og du burde virkelig prøve dette du også! Jeg ble utrolig overraska over hvor kjapt det gikk.
 
Har du registrert deg på sponsetblogg.no?
 


Skihytta

I går begynte vi kl 11 på skolen og dro til skihytta for å grille. Det var veldig koselig faktisk. Var der bare i et par timer. Men jeg tenkte å vise noen bilder som Nina tok med kamera sitt.
Grillproffeneeee

Høye kjæresten miiiin

Fine poseringer!


Innkjøp 08.06.11


Smykke / 79 kr / Glitter


Smykke / Før: 79 kr Nå: 28 kr / Lindex


Leggings / 159 kr / Pieces


Topp / Før: 99 kr Nå: 49 kr / BikBok


Shorts / Før: 299 kr Nå: 149 kr / BikBok


Jakke / Før: 399 kr Nå: 280 kr / Lindex

Q: Noe du likte eller har fra før av? CHINCHILLABABYER

I går så fikk den ene av de fire chinchillaene våre to babyer. Hihi! De er kjempe søte. Sikkert sjette eller sjuende gangen ho har fått baby, hoho. Fikk ingen bra bilder av bare babyene, men her er et bilde med søstra mi på.VI VANT FREDRIKSTAD CUP 2011!!!

HERREGUUUUD, SÅ DEILIG! Vi vant faktisk Fredrikstad Cup! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Hele laget begynte å gråte både i semi og i finalen. Fikk Oppsal i finalen som slo oss med mange mål i Petter Wessel Cup i vinter. Husker at de leda 7-0.
Helt på slutten i semifinalen fikk vi TRE utvist! TREEEE! Men likevel klarte vi å få det til å bli 15-15! Deretter hadde vi straffekonk. Begge laga fikk tre straffer hver, og alle scora. Så vi fikk en straffe til hver. Vi scora og keeperen våres redda! Emilie, keeperen våres, har spilt så SINNSYKT bra de siste kampene. Ho ble også kåra til finalens beste spiller som var så sinnsykt fortjent da ho redda nesten alle skudda! Unnskyld for store bokstaver, haha! JEG ER SÅ GLAAAAAAD!!!!

Kråkerøy - Vestli                            22 - 11

Kråkerøy - Vestby                          25 - 8

Kråkerøy - Hønefoss                     14 - 12

Kråkerøy - Høybråten/Stovner     13 - 8 

Kråkerøy - Lillehammer                11 - 10

Kråkerøy - Nit-Hak                         19 - 18

Kråkerøy - Oppsal                          10 - 9


Vi måtte faktisk spille kampen i går mot Hønefoss på KUNSTGRESS


Det ble sinnsykt mange tårer da vi vant semifinalen mot Nitak!


Deilig med pokal!


VINNERE AV NORGES STØRSTE HÅNDBALLCUP!


Helt klart banens beste!


Håndball er livet!A-sluttspill !!!!!!!!

Vi har spilt tre kamper i Fredrikstad cup og vunnet alle :D Som jeg sa tidligere, så hadde Hvaler trukket seg, så alle fikk den seieren. Derfor vant vi pulja og er i a-sluttspillet! Vi hadde kommet i a-sluttspillet selv om vi hadde tapa kampen vi hadde i dag kl 08.30, men siden vi vant så spiller vi mot det dårligste laget i en annen pulje!

Kråkerøy - Vestli             22   -   11

Kråkerøy - Vestby           25   -    8

Kråkerøy - Hønefoss      14   -   12

 22-11 seier!

Som mange vet, så er det Fredrikstadcup nå. Så i går spilte vi kamp mot Vestli og vant 22-11! Hvaler har trukket seg, så alle laga får den seieren mot dem. Nå skal jeg skifte for å spille kamp mot VestBY! BYYY! Kampen begynner 18.45, så vi må møte opp en time før.

Sjalabajs småtroll! Q: Spiller du i Fredrikstadcup? Med hvilken klubb og hvordan har det gått med dere?6 PÅ EKSAMEN

IIIIIKK! I går så hadde jeg eksamen i norsk. Framføringa mi følte jeg gikk kjempe bra, men etter det skulle læreren min stille meg spørsmål. Han hadde sagt at han bare skulle stille kanskje fem spørsmål og at sensoren sa at han ikke skulle stille hvis det ikke var nødvendig. Det som skjedde var jo at det nesten BARE var sensoren som spørte, og jeg ble kjempe nervøs. Han stilte sikkert 15 spørsmål og det var skikkelig vanskelig å svare på dem. Jeg følte at jeg nesten bare måtte snakke meg ut av det, men da jeg kom inn igjen til vurdering etter de hadde snakka sammen, så var det første han spurte om: "Syns du at du fikk vanskelige spørsmål eller?" og jeg bare: "Ehe! Ja!" og han bare: "Det var fordi vi syns du var flink". IIIIKK! Så han fortalte meg at det var for å få meg opp! Og så sa han etter at han hadde fortalt meg alt jeg scora mye på: "Selvfølgelig får du 6!" Da begynte jeg å gråte! Jeg klarte ikke holde tårene inne. Deretter ga læreren min meg en klem og sa at det var første 6'eren i norsken!

Q: Hvordan gikk det med deg på eksamen?Muntlig eksamen

Jeg ble trukket opp i norsk på muntlig eksamen i dag som vi skal ha på torsdag. Ikke det verste å komme opp i da, men jeg ville ha RLE. Det er det letteste syns jeg. Man kan lissom trekke inn sine egne meninger og sånn, så ingenting er lissom feil. Men jeg fikk altså norsk og trakk temaet "kjærlighet og kjønnsroller", noe som var bra! Nå er jeg nesten helt ferdig med powerpointen, så nå ser jeg på American Idol for å slappe av litt. Så skal jeg på skolen kl 11.30 i mårra for å få veiledning. Q: Hva kom du opp i på muntlig eksamen? Hvilket tema fikk du?Kinodate med kjæresten

I går dro jeg og kjæresten min på kino på On Stranger Tides. Vi hadde maraton hele helga hvor vi så de tre andre filmene. On Stranger Tides var utrolig bra, akkurat som alle de andre Pirates of the Caribbean filmene. Jack Sparrow er så genial! Haha. Han har så bra kommentarer og Johnny Depp er jo en superflink skuespiller! De som ikke har sett filmene burde hvert fall se dem.

Q: Har du sett filmene? Ny headerQ: Hva synes du om den nye headeren?JordbærneglerQ: Hva synes du om neglene?
Q: Har du hatt jordbærnegler eller noen andre kreative negler fø
r? Åssen?

 Favorittkjoler fra NellyHva synes du om kjolene?

 Favorittbukser fra Nelly


ME WAAANT!

Noen du har lyst på?


Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits