betine'nanette -
Hyttetur med kjæresten

Mens pcen min var på reparasjon var jeg på hyttetur med kjæresten. Det var utrolig kost med bading, grilling og båttur. Tenkte å vise noen få bilder fra dagen.SKOA MINE HAR KOMMET!

Er så sinnsykt fornøyd med skoa mine fra Nelly! Var litt skeptisk da jeg kjøpte dem, fordi de var gjennomsiktige på sidene, men da jeg fikk dem og tok dem på ble jeg såååå fornøyd. Elsker dem, og de kosta bare 99 kroner! Skal i bursdag til venninna mi den 27. august, og da skal jeg helt klart bruke dem.


NYE SKO FRA NELLY!

Jeg har endelig fått igjen pcen min fra reparasjon! Jeg har ikke gjort så veldig mye mens jeg ikke har hatt pc, men jeg har vært på hyttetur med kjæresten som jeg kommer til å legge ut noen bilder fra. Han er forresten i Tyrkia nå. Kommer hjem på søndag. Gleeeder meg! Men jo, jeg har nettopp bestilt meg nye sko fra Nelly!


Før: 349 kr Nå: 99 kr

Hva synes du?

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG:
Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits