betine'nanette -
Outfit - 22. april, og dagen i dag

Det første jeg gjorde i dag var å ta meg en joggetur. Jeg var ute og jogga i nesten en halvannen time, altså 1 time og 30 minutter, hihi. Tulla. Da jeg kom tilbake trena jeg litt styrke i et kvarter og så var jeg ganske død. Jeg hoppa i dusjen, egentlig var jeg for utslitt til å hoppe, but i did it likevel. Hoho! Før jeg fortsetter må jeg si at jeg har spist potetgull. Etter jeg hadde dusja gikk jeg ut på verandaen i det fine været og sola meg i et par timer. DEILIIIIG! Så var pappa så snill og grilla til oss. Så har jeg sett på norske talenter og tegna en ny tegning som kommer i neste innlegg. Nå sitter jeg og ser på Grammy Awards mens jeg døtter i meg mer potetgull. I mårra skal jeg først i byen å kjøpe skissebok til tegningene mine, så skal jeg jogge og dusje, og ca. kl tre så skal vi dra ut på hytta. Da blir det nok ikke noe blogging, fordi pappa ikke har skaffa meg mobilt bredbånd fra jobben hannes som han alltid gjør :( Blæ! Kjæresten min kommer også en tur ut på hytta, hihi. Vi har forresten vært sammen i 7 måneder i dag! ...eller, i går, hihi. Den 22. altså! Sov gooooodt!


Bukse, husker ikke pris // Thailand 
Topp 149,- // Bik bok
Piercing 300,- // TysklandOutfit og Chang Cheng 26.03.11

Det var utrolig kost på Chang Cheng med hele familien. Hihi! Dessverre ingen bilder fra finalekampen mot Lisleby vi hadde i dag kl 12.20, men legger ut bilde av tabellen. Vi vant i hvert fall en fortjent seier med 26 - 15. Da blir det pokal da :D

  

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits