betine'nanette -
heeeerlige skole!!!

Nå sitter jeg på skolen! Kom hit 07.30, men egentlig så begynner jeg 11!!!!! bare fordi jeg skal ha en samtaletime klokka 8 i 15 min! DET er livet det skal jeg si dere :):):):):) (ironiske smil) I tillegg så har jeg matteprøve når jeg begynner 11... og jeg er suuupertrøtt! klarer ikke tenke og øve! Men jeg får prøve å være litt optimistisk! For jeg for hvert fall sett kjæresten min i dag! Wiiihiiiii!Hvordan er dagen din?En femmer her og en femmer der

Jeg har hatt tre store prøver på skolen, altså ikke sånne gloseprøver eller kartleggingsprøver, og jeg har fått 5 på alle! Fikk igjen norskprøva i dag, og jeg var HELT sikker på at jeg kom til å få 3! Syns ikke jeg gjorde det så bra. Var lissom tolkning av dikt! Men jeg fikk altså 5! Jeg har også fått 5 på naturfagprøva der vi hadde om atomer og naturvitenskap, og 5 på franskprøva hvor vi hadde grammatikk og stil UTEN ordbok!


Flink jente!!


Det betyr altså 5+ på grammatikken og 5/4 på stilen, som blir 5 på hele greia!

Neste uke har jeg forresten innlevering på mandag, geografiprøve på tirsdag, samfunnsfagprøve på onsdag og engelskprøve på torsdag... DET blir gøy..

Har du hatt noen prøver i det siste?Skihytta

I går begynte vi kl 11 på skolen og dro til skihytta for å grille. Det var veldig koselig faktisk. Var der bare i et par timer. Men jeg tenkte å vise noen bilder som Nina tok med kamera sitt.
Grillproffeneeee

Høye kjæresten miiiin

Fine poseringer!


6 PÅ EKSAMEN

IIIIIKK! I går så hadde jeg eksamen i norsk. Framføringa mi følte jeg gikk kjempe bra, men etter det skulle læreren min stille meg spørsmål. Han hadde sagt at han bare skulle stille kanskje fem spørsmål og at sensoren sa at han ikke skulle stille hvis det ikke var nødvendig. Det som skjedde var jo at det nesten BARE var sensoren som spørte, og jeg ble kjempe nervøs. Han stilte sikkert 15 spørsmål og det var skikkelig vanskelig å svare på dem. Jeg følte at jeg nesten bare måtte snakke meg ut av det, men da jeg kom inn igjen til vurdering etter de hadde snakka sammen, så var det første han spurte om: "Syns du at du fikk vanskelige spørsmål eller?" og jeg bare: "Ehe! Ja!" og han bare: "Det var fordi vi syns du var flink". IIIIKK! Så han fortalte meg at det var for å få meg opp! Og så sa han etter at han hadde fortalt meg alt jeg scora mye på: "Selvfølgelig får du 6!" Da begynte jeg å gråte! Jeg klarte ikke holde tårene inne. Deretter ga læreren min meg en klem og sa at det var første 6'eren i norsken!

Q: Hvordan gikk det med deg på eksamen?Muntlig eksamen

Jeg ble trukket opp i norsk på muntlig eksamen i dag som vi skal ha på torsdag. Ikke det verste å komme opp i da, men jeg ville ha RLE. Det er det letteste syns jeg. Man kan lissom trekke inn sine egne meninger og sånn, så ingenting er lissom feil. Men jeg fikk altså norsk og trakk temaet "kjærlighet og kjønnsroller", noe som var bra! Nå er jeg nesten helt ferdig med powerpointen, så nå ser jeg på American Idol for å slappe av litt. Så skal jeg på skolen kl 11.30 i mårra for å få veiledning. Q: Hva kom du opp i på muntlig eksamen? Hvilket tema fikk du?Kjolen min

I kunst og håndverken på skolen har vi hatt et prosjekt der vi skulle lage en ting. Jeg har altså laga en kjole og jeg fikk 5 på den i dag.

Q: Hva synes du om kjolen?

 Matteeksamen

Det blir lite blogging om dagen og det er fordi jeg har kommet opp i matteeee!


Åååå, så blid!
Helt ærlig er jeg veldig glad for at jeg kom opp i matte. Fikk tross alt 5+ på mattetentamen! Hihi. Egentlig er det tommel ned for hele eksamen! Det er så slitsomt. Øve dagen lang hver dag, droppe trening som jeg må i morgen, ikke stikke ut med venner. Føler meg så ensom og selskapssjuk nå!!! Argh. Men i dag tar jeg meg en tur på trening med kråkerøyjentene siden jeg bare trener med de på onsdager. Må holde sammen til Fredrikstadcup så vi kan vinne hele driten som vanlig! Hehe. Og så skal vi til Spania i sommerferien! *gliiiise*

Kort fortalt om 17. mai. Jeg har ikke tid til å legge ut noen bilder før treninga, men kanskje i kveld. Hadde forresten besøk av Celso Borges og familien hannes og Cristian Gamboa og kjæresten! Utrolig kost. De er så morsomme! Det er forresten de to FFK-spillerene fra Costa Rica vet dere. Dere vet det, sant? Best for dere! Hehe, neida.

Nå må jeg fortsette med matte. Så sjalabajs bamsemumser!Je m'appelle Betine

I dag har vi trukket fag og tema til prøvemuntlig. Selvfølgelig fikk jeg yndlingsfaget mitt FRANSK! :) Det var en tull forresten.. Det er det verste jeg kunne kommet opp i! Denne dagen har vært så dritt! Jeg hater tannlegen, og jeg måtte jo såklart dit i dag og.. Jeg hadde hull og så klarte tannlegen å borre meg i øyet så jeg ble blind. Neida, men det var det jeg tenkte siden dagen var så ille. Null hull hvert fall!


Da får jeg bare ha en fin fransk helg!

Bonne journée!

 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

BETINE NANETTE


OM MEG: Jeg er en jente på 16 år som blogger som alt som faller meg inn. Jeg er veldig opptatt av klær og mote, så jeg blogger veldig mye om innkjøp og ting jeg ønsker meg. På fritida spiller jeg håndball og gitar, synger, tegner og er sammen med venner og kjæresten. Har du noen spørsmål kan du få tak i meg på mailen min, betinenanette.blogg@live.no.
søte leser bloggen nå!KATEGORIER:

ARKIV:


Sponsorerbloglovindesign by mne
hits